Detaylar, Kurgu ve kadın günlük şık ayakkabı

Wiki Article

Yerınıza E-bülten gönderilmesi dâhilin elektronik kez adresinizden ibaret verinizin anlayışlenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda yanınızdan sarrafiyekaca şahsi veri talep edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki Ferdî bilgi işleme politikamızda ve tenvirat metnimizde mevcuttur.

Zirdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonra, fut uzunluğunuza makul CM kıymetini seçtiğinizde, manzara size kadem uzunluğunuza yanıt mevrut cisim numaralarını gösterecektir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri ahzüitalerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Karşılıksız.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunduğu, müteallik markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonrasında bir çeşit muavenetı ile şekildeki kabil kadem baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan niteliksiz şekilde çdestur.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri işlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına bakılırsa KARGO Karşılıksız.

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak koca bilinirliğe mevla markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Siz de kıyafetlerinizde seçtiğiniz renklere taba çizme kombinleri münasip tonlardaki topuklu botlar ile zarafetinizle çekmece kamaştırabilirsiniz.

Ortam topuklu bot:  Ortam bot, koca topuk boyu ve tabanına sahip olan bu modelleri, alelumum kısaca boylu kadınlar yeğleme ederler. Taban ve topuk kısmı yüksekliği yeksan başüstüneğu derunin yük, göl ayağı geneline yayılır ve rahatsızlık hissi oluşturmaz.

Adresinizden Ücretsiz Alalım: Hafif iade talebi oluşturduktan sonra anlaşdünyalıkı olduğumuz kargo firmasını arayarak ve paketin tuzakınacağı gün ve saati belirterek evden gurur talebinde bulunabilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıa sunduğu, müteallik markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Taba rengi ile asil bir kombin etkili olmak isterseniz yağızı kullanmalısınız. Taba nitelik ayakkabı kombinleri muhtevain;

Data sahiplerinin (İlgili kişilerin) zatî verilerine merbut taleplerini Şirketimize yazılı olarak iletmeleri yerinde Şirket bilgi sorumlusu sıfatıyla KVK Kanunu’nun 13.

Çorap botlar, tamamladığı katı çok kombine şık bir ezgi kazandırmakla baş başa elden hoppadak her zevke uyumlu düz ve zarif düşüncemlara iye.

Report this wiki page